UA-54345908-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

JES! Projecten & Advies is het bedrijf van Jan Jes.

Na studie techniek (HTS werktuigbouwkunde in 1988, PHTO besturingstechnologie in 1991), ben ik in de technische sector (ingenieursbureau’s: Comprimo en Fluor) als project engineer werkzaam geweest. Volgend op een MBA-studie (2001) marketing manager geweest bij nieuwe Nuon business unit (2001 – 2003), gevolgd door 10 jaar bij industriële leverancier (Yokogawa) als project / programma manager van grootschalige internationale automatiseringsprojecten. Sinds 2010 als zelfstandig project / programma / interim manager actief.

Met als startpunt: engineering, heb ik de aandacht verschoven naar projectmanagement en bedrijfsvoeringsaspecten. Omdat ik zelf hands-on met de engineering bezig ben geweest, groepen engineers heb geleid en verantwoordelijk ben geweest voor de uitvoering van vele projecten, heb ik kennis van en gevoel voor de bijbehorende uitvoeringsproblemen en complexiteiten. Vanuit die kennis en ervaring heb ik ook nieuwe werk- en bedrijfsprocessen succesvol ontwikkeld en verbeterd.

Ik ben gedreven en verbind mensen met organisatie, afdeling of project. Geloof in grote mogelijkheden met goede teams! Ben “what you see is what you get”, houd van duidelijkheid en ben duidelijk. Ik zoek naar een open samenwerking en naar het redelijke compromis waar mogelijk maar niet tot elke prijs. Zeer analytisch ingesteld en altijd op zoek naar nieuwe / betere oplossingen en goede ideeën.

Bedrijfsvoering en projectvoering kunnen zo vaak zo veel beter. Dit, gekoppeld met meer duidelijkheid over het product en/of dienst in een prettige bedrijfsomgeving met een goed team is sleutel tot succes! Het succes dat JES! Projecten & Advies u kan brengen.